מתכון

סלט תפוחי אדמה ותפוחים מהעצים עם סלרי ומיונז ביתי

יוני 2019
1 דירוגים
סלט תפוחי אדמה ותפוחים מהעצים עם סלרי ומיונז ביתי של שף ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה
סלט תפוחי אדמה ותפוחים מהעצים עם סלרי ומיונז ביתי של שף ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה

סלט בהשראת הקרטופל סלט מצד אימא והוולדורף מצד אבא

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

מיונז ביתי (לכ-400 מ"ל)

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מבשלים תפוחי אדמה במים מומלחים עד שהם כמעט רכים.

2

מסננים, משאירים בסיר ומחזירים לכ-10 דקות של "בישול יבש": מנמיכים את הלהבה למינימום ומבשלים עד שהם רכים.

3

מנערים והופכים מדי פעם כדי שלא יידבקו לתחתית הסיר.

4

מצננים כחצי שעה ובוצעים לחתיכות גסות (עם הקליפה).

5

מניחים בקערה תפוחי אדמה, תפוחי עץ, פטרוזליה, בצל ירוק, סלרי אמריקאי ומיונז ביתי ומערבבים עד שהמיונז עוטף את כל החומרים.