מתכון

סלט תרד תורכי ובורגול

מרץ 2020
2 דירוגים
סלט תרד תורכי ובורגול של אמיר קרונברג. צילום: דניאל לילה
סלט תרד תורכי ובורגול של אמיר קרונברג. צילום: דניאל לילה

סלט שלא שוכחים — ישראלי מאוד ומפתיע בטעמיו העזים ובשילוב שבין המרכיבים לרוטב

גיוונים:

 לא מצאתם תרד תורכי? השתמשו בעלי בייבי תרד.

 זאת לא עונת הענבים השחורים? החליפו אותם בתותים או בפומלה אדומה.

 לא אוהבים זעתר? השתמשו בעלי אורגנו מופרדים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לוויניגרט זעתר

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

משרים בורגול בקערה עם כוס מים פושרים למשך 30 דקות.

2

מעבדים את מרכיבי הרוטב למעט השמן במעבד מזון למשחה חלקה. מזלפים את השמן מבעד לפתח היציקה תוך כדי ערבול עד לקבלת מרקם של מיונז סמיך.

3

מערבבים תרד, ענבים ובורגול בקערה גדולה עם חצי מכמות הוויניגרט. טועמים ומוסיפים לפי הצורך.

4

מפוררים פטה מעל ומגישים מייד.