אני אוהבת את הסלמון כשהוא קצת נא במרכז, וזה יכול לעבוד רק עם סלמון טרי ואיכותי. אם קונים סלמון קפוא, מאדים אותו היטב עד שהוא עשוי לגמרי.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIRלהגשה:
אופן ההכנה
1
מברישים את הסלמון ברוטב הויסין מכל הצדדים.
2
מטבילים דף אורז בקערת מים לריכוך. מספיגים על מגבת ומניחים עליו קוביית סלמון מתובלת. מפזרים בצל ירוק ו/או כוסברה ומקפלים לחבילה מרובעת.
3
מביאים לרתיחה מים ושמן שומשום בסיר. מרפדים כלי אידוי ומניחים בו את חבילות הסלמון. מניחים את הכלי על גבי הסיר ומאדים מכוסה על להבה נמוכה 15-10 דקות (לפי מידת העשייה הרצויה).
4
מגישים את החבילות עם סויה ורוטב צ’ילי מתוק.