מתכון

סלמון עם מיקס פטריות במעטפת עם יין ועשבי תיבול

1 דירוגים
סלמון עם מיקס פטריות יער. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
סלמון עם מיקס פטריות יער. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

שידוך מוצלח בין פילה סלמון לפטריות טריות קלילות, בריאות וטעימות.

הן קלילות, הן בריאות והכי חשוב – כל כך טעימות! חותכים לסלט, מקפיצים או אופים – הפטריות מתאימות למגוון רחב של מאכלים בטעמים ובסגנונות שונים. כאן הן משתדכות עם פילה סלמון בשיטת צלייה השומרת על עסיסיות הדג והפטריות.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות.

2

מערבבים 1/2 ק"ג מיקס פטריות פרוסות עם 3 כפות שמן זית, מלח ופלפל שחור ומחלקים בין 6 יריעות של נייר אפייה.

3

מניחים על הפטריות בכל יריעה נתח פילה סלמון, גבעול תימין וגבעול רוזמרין ומזלפים כף יין לבן.

4

סוגרים בצורה מהודקת - אפשר לקשור לצרור בעזרת חוט מטבח או לקפל בקיפולים כפולים לאטימה מלאה.

5

אופים 12-10 דקות עד שאריזות הנייר מתנפחות. מגישים מייד.