מתכון

קוביות סלמון עם פטריות שימג'י ושעועית ירוקה

דצמבר 2018
3 דירוגים
קוביות סלמון עם פטריות שימג'י ושעועית ירוקה של ענת לבל. צילום: שרית גופן
קוביות סלמון עם פטריות שימג'י ושעועית ירוקה של ענת לבל. צילום: שרית גופן

מנה בריאה, קלילה וטעימה לחובבי סלמון, עם רוטב בסגון תאילנדי. מומלץ להגיש עם אורז

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את רוטב הסויה ורוטב הטריאקי בקערית ומניחים בצד.

2

מחממים מעט שמן בווק ומטגנים את הבצל עד שהוא נעשה שקוף.

3

מוסיפים את השום, הג'ינג'ר והסלמון, ומקפיצים עד שהדג נצרב קלות ומשנה את צבעו.

4

תוך כדי ערבוב מוסיפים לווק את תערובת הסויה והפטריות.

5

מוסיפים את השעועית הירוקה והבצל הירוק וממשיכים לטגן ולערבב עוד כדקה.

6

מסירים מהאש ומפזרים שומשום ושבבי קשיו.

הצעת הגשה

7

מומלץ להגיש לצד אורז.