מתכון

סנדוויץ' קובני

דצמבר 2015
1 דירוגים
סנדוויץ' קובני | צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו
סנדוויץ' קובני | צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

שינקן, גבינת אמנטל, ביצה והרבה חריף - עינב אזגורי בונה סנדוויץ' שכולו שחיתות

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למוחו ורדה:

לסנדוויץ':

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים את הרוטב

1

טוחנים את כל החומרים למעט שמן הזית במעבד מזון או בעזרת מוט ריסוק ידני. מוסיפים שמן זית בזילוף דק ותוך כדי עיבוד (אם המרקם סמיך מדי אפשר להוסיף מעט מים). טועמים ומתקנים תיבול.

מרכיבים את הסנדוויץ'

2

מורחים חמאה מומסת ומעט מוחו ורדה על שני צידי הלחם. מניחים על צד אחד מוצרלה, עליה שינקן ועליו אמנטל. מפזרים פרוסות חלפניו.

3

סוגרים וקולים בטוסטר (רצוי טוסטר לחיץ) עד שהגבינה נמסה וזהובה בצדדים.

4

מגישים עם ביצה קשה ועוד מוחו ורדה. את הרוטב שנשאר מאחסנים במקרר עד 5 ימים.