מתכון

ספגטיני עם אגוזי מלך, פירורי לחם וצ'ילי

מנת פסטה זריזה שכל בני הבית יטרפו בשמחה

יולי 2017
ספגטיני עם אגוזי מלך, פירורי לחם וצ'ילי. צילום: דניאל לילה
ספגטיני עם אגוזי מלך, פירורי לחם וצ'ילי. צילום: דניאל לילה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למחית אגוזים:

להגשה:

אופן ההכנה

1

מבשלים ספגטיני לפי הוראות היצרן.

2

מעבדים את כל חומרי המחית במעבד מזון לתערובת אחידה במרקם של פסטו גס. התערובת תישמר במקרר עד שבועיים.

3

מעבירים את הספגטיני המבושלים לקערה. מוסיפים 8-6 כפות ממחית האגוזים, שמן זית ומלח (אטלנטי ורגיל) ומערבבים עד שהפסטה נעטפת במחית.

4

מעבירים לצלחות הגשה ומפזרים פרמזן.