פירורי קסם

מה עושים עם פירורי לחם?

מתכונים קלים עם המוצר הכי זמין במזווה
אוגוסט 2019

תמיד יש במזווה פירורי לחם, והם יכולים לשמש אתכם להרבה יותר מציפוי שניצלים. הם משתלבים נהדר בקציצות, לביבות, פשטידות ואפילו כרוטב לפסטה. אז מה עושים אתם?

מלנזאנה פרמג’יאנה של אורלי פלאי־ברונשטיין. סטיילינג: דלית רוסו (צילום: דן לב)
מלנזאנה פרמג’יאנה של אורלי פלאי־ברונשטיין. סטיילינג: דלית רוסו (צילום: דן לב)

מלנזאנה פרמג'יאנה – מאפה חצילים בפרמזן

מאפה של פרוסות חצילים, פירורי לחם ופרמזן עם שינויים קלים לעומת המקור האיטלקי. הוספתי גם מוצרלה למנה לעידון הטעם למתכון המלא
לביבות פראסה-סרטנים עם מטבל צזיקי של שון בן דור ("קליפסו"). צילום: דניאל לילה
לביבות פראסה-סרטנים עם מטבל צזיקי של שון בן דור ("קליפסו"). צילום: דניאל לילה

לביבות פראסה-סרטנים עם מטבל צזיקי

יש המון גרסאות ללביבות פראסה. הייחוד כאן הוא שהכרשה והבצל עוברים אידוי ממושך ואטי (כ-3 שעות) שמרכך אותם מאוד למתכון המלא
לביבות דלעת וגזר עם חזה אווז וסלט שומר של שף אוראל קמחי. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו
לביבות דלעת וגזר עם חזה אווז וסלט שומר של שף אוראל קמחי. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו

לביבות דלעת וגזר עם חזה אווז וסלט שומר

2 דירוגים
אם החלטתם להמיר מסיבת חנוכה בארוחה ליד שולחן, הלביבות המתקתקות האלה יכולות להיות מנת פתיחה מרשימה למתכון המלא
פורטובלו שלוש גבינות של שפים שחר ברנע ומישלב מסאלחה. צילום וסטיילינג: יפעת בשבקין
פורטובלו שלוש גבינות של שפים שחר ברנע ומישלב מסאלחה. צילום וסטיילינג: יפעת בשבקין

פטריות פורטובלו ממולאות בשלוש גבינות

ממלאים בזריזות את הפטריה בתערובת גבינות בסיסית והתוצאה שמתקבלת עולה בהרבה על סך חלקיה למתכון המלא
לינגוויני אלי אוליו עם ארטישוק צלוי ופאן גרטטה לימוני של שפים שחר ברנע ומישלב מסאלחה. צילום וסטיילינג: יפעת בשבקין
לינגוויני אלי אוליו עם ארטישוק צלוי ופאן גרטטה לימוני של שפים שחר ברנע ומישלב מסאלחה. צילום וסטיילינג: יפעת בשבקין

לינגוויני אלי אוליו עם ארטישוק ופאן גרטטה לימוני

1 דירוגים
מנת פסטה עשירה עם ארומה לימוני, שמקבלת טוויסט בזכות הפאן גרטטה - ציפוי פירורי לחם בתיבול איטלקי למתכון המלא

לביבות כרובית אפויות עם גבינה בולגרית

קציצות מעולות שילדים אוהבים, כדי לגוון מחליפים חצי מפירורי הלחם בכוס קינואה מבושלת או בבורגול שהושרה במים שעה למתכון המלא

רוסט של דלורית עם בולגרית, פירורי לחם ומרווה

בזכות הגבינה גם הדלורית יכולה להפוך למנה עיקרית. צולים אותה כמו רוסטביף ומפוררים מעל גבינה ופירורי לחם פריכים למתכון המלא
חלפיניו פופרס – פלפלים במילוי גבינת שמנת בציפוי פריך של עז תלם. צילום: בועז לביא. סטיילינג: ענת לבל
חלפיניו פופרס – פלפלים במילוי גבינת שמנת בציפוי פריך של עז תלם. צילום: בועז לביא. סטיילינג: ענת לבל

חלפיניו פופרס – פלפלים במילוי גבינת שמנת

2 דירוגים
חלפיניו פופרס היא מנת דיינרים פופולרית בארה"ב – פלפלים במילוי גבינת שמנת בציפוי פריך, שמייצרים חגיגה משמחת בפה למתכון המלא
זוקיני וחצילים בציפוי פירורי לחם ופרמזן. צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע
זוקיני וחצילים בציפוי פירורי לחם ופרמזן. צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע

זוקיני וחצילים בציפוי פירורי לחם ופרמזן

הגרסה הבריאה לצ'יפס: את תפוחי האדמה המטוגנים מחליפים באצבעות זוקיני וחצילים אפויות למתכון המלא