מתכון

ספגטי מיטבולס (ספגטי עם כדורי בשר)

מרץ 2019
8 דירוגים
ספגטי מיטבולס. צילום: shutterstock
ספגטי מיטבולס. צילום: shutterstock

גם בריא, גם אהוב על הילדים וגם מנה שאפשר בכיף להכין עם הקטנטנים. שף אלי מנחם מכין פסטה כדורי עם בשר

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

פסטה

1

מרתיחים מים בסיר גדול. כשהמים מבעבעים מוסיפים ½ כפית מלח ומכניסים את הספגטי לבישול למשך 8-6 דקות. מוציאים את הספגטי, מסננים ומשטחים על השיש לקירור. משמנים מעט את הספגטי.

כדורי בשר

2

מניחים בקערת ערבוב את הבשר עם מעט מלח, פלפל, פירורי הלחם וכף שמן, ומערבבים לתערובת אחידה. יוצרים מהתערובת כדורים, מסדרים בתבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש 8 דקות בחום של 180 מעלות.

רוטב

3

במחבת גדולה מאדים מעט את הבצל הקצוץ, הסלרי והגזר המגורר עם מעט שמן זית ומוסיפים את רסק העגבניות. ממשיכים לאדות 2-3 דקות נוספות, מוסיפים את השום והעגבניות המגוררות, כפית סוכר, כפית מלח ומעט פלפל. מבשלים למשך 10 דקות על אש נמוכה.

הרכבת המנה

4

למחבת עם הרוטב מוסיפים את הפסטה וכדורי הבשר, ומקפיצים מעט לחיבור הטעמים. מעבירים לצלחות ומעטרים בעלי פטרוזיליה.