החומרים טבלת מידות ומשקלות
לפסטו כוסברה
אופן ההכנה
לפסטו כוסברה
1
שמים את כל החומרים מלבד השמן במעבד מזון ומעבדים עד לקבלת מחית.
2
מזלפים בעדינות את שמן הזית ומערבבים לקבלת ממרח. בודקים טעמים ומוסיפים עוד מלח אם צריך. מעבירים לכלי אטום ושומרים במקרר.
לספינג' המלוח
3
מערבבים ידנית את כל החומרים בקערה (ניתן לערבב במיקסר עם וו גיטרה). הבצק שיתקבל יהיה רטוב מאוד ודביק. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקום חמים כשעה, עד להכפלת הנפח.
4
לאחר שעה טופחים על הבצק בעדינות להורדת הנפח, לשים פעם אחת, מכסים שוב בניילון נצמד ומניחים במקום חמים כ-30 דקות, לתפיחה שנייה.
5
מחממים שמן בסיר רחב ועמוק ל-160 מעלות. בידיים רטובות, קורצים חתיכה בגודל הרצוי. יוצרים חור באמצעה עם האצבע ומניחים בשמן החם. מטגנים כל צד כ-2 דקות, עד לקבלת צבע זהוב יפה.
להגשה
6
מוציאים אל מגש מרופד בנייר סופג. מחכים כ- 30 שניות שהשמן העודף ייספג ומגישים יחד עם הפסטו כוסברה