ספינג'

איך מכינים את הסופגניה המרוקאית? כל המתכונים
ספטמבר 2019

הסופגניה המרוקאית מככבת בחנוכה, אבל היא להיט גם בשאר השנה. אפשר לשדך לה תוספות מלוחות, גבינות ועוד שלל מרכיבים כיד הדמיון והטעם הטובה עליכם.

ספינג' תותים ושמנת של שף־קונדיטור ליאור שטייגמן. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני
ספינג' תותים ושמנת של שף־קונדיטור ליאור שטייגמן. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני

ספינג' תותים ושמנת

נהוג לראות בו את האח החורג של הסופגנייה, אבל ליאור שטייגמן טוען שדווקא הספינג' הוא מעדן החנוכה האולטימטיבי למתכון המלא
ספינג' בסגנון מזרח תיכוני של שף־קונדיטור ליאור שטייגמן. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני
ספינג' בסגנון מזרח תיכוני של שף־קונדיטור ליאור שטייגמן. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני

ספינג' בסגנון מזרח תיכוני

הטעמים המקומיים של הדרים, שקדים וורדים הופכים את הספינג' הזה לאוריינטלי ובלתי נשכח למתכון המלא
ספינג' בסגנון קאריבי עם מרנג צרפתי של שף־קונדיטור ליאור שטייגמן. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני
ספינג' בסגנון קאריבי עם מרנג צרפתי של שף־קונדיטור ליאור שטייגמן. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני

ספינג' בסגנון קאריבי עם מרנג צרפתי

הקומפוט הקאריבי המעט חמצמץ משתלב נפלא עם הבצק המטוגן, והמרנג מוסיף אווריריות ומראה עדכני למתכון המלא
ספינג', מתכון בסיסי של שף־קונדיטור ליאור שטייגמן. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני
ספינג', מתכון בסיסי של שף־קונדיטור ליאור שטייגמן. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני

ספינג' מתכון בסיסי

נהוג לראות בו את האח החורג של הסופגנייה, אבל ליאור שטייגמן טוען שדווקא הספינג' הוא מעדן החנוכה האולטימטיבי למתכון המלא