מתכון

סשימי אינטיאס על "קוסקוס" כרובית

אוקטובר 2019
1 דירוגים
סשימי אינטיאס על "קוסקוס" כרובית של יאיר יוספי. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
סשימי אינטיאס על "קוסקוס" כרובית של יאיר יוספי. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

הטעם של הכרובית נורא עדין, כך שהיא לא גונבת את ההצגה מהדג

חשוב לגרר רק את התפרחת העדינה ולא את הגזעים של הכרובית. אם לא מוצאים אינטיאס, אפשר להשתמש בכל דג ים אחר שאוהבים (פלמידה, טרחון, מוסר).

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מתבלים את הכרובית המגוררת במיץ לימון, במחצית מכמות השמן ובמלח. מערבבים ומניחים ל-30 דקות לספיגת טעמים ולריכוך. טועמים ומתקנים תיבול.

להגשה

2

משטחים את פירורי הכרובית בצלחת הגשה גדולה, מניחים עליהם פרוסות דג ומפזרים עגבניות מגוררות ובצל ירוק. זורים מעט מלח ים ומזלפים את יתרת השמן.