מתכון

סשימי דניס בפונזו בצלים, צנוניות וצ'ילי

פברואר 2019
סשימי דניס בפונזו בצלים, צנוניות וצ'ילי של מסעדת גוצ'ה. צילום: אפיק גבאי
סשימי דניס בפונזו בצלים, צנוניות וצ'ילי של מסעדת גוצ'ה. צילום: אפיק גבאי

זה רק נראה שעבדו שעות על המנה הזאת, בפועל לוקח פחות מחצי שעה להכין אותה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב פונזו בצל

לצ'ילי מוחמץ

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לרוטב פונזו בצל

1

מערבבים את כל החומרים.

לצ'ילי מוחמץ

2

מערבבים היטב את החומץ, המים והמלח עד שהמלח נמס. שוטפים את הגרעינים מהצ'ילי ומכסים בתחמיץ ־ פרוסות הצ'ילי יהיו מוחמצות כעבור שעה והן יכולות להישמר עד שבוע במקרר.

להרכבת המנה

3

פורסים את הדג לפרוסות דקות ומסדרים על צלחות הגשה (ניתן להיעזר בניילון ולכסות את הפרוסות ואז לשטח את הדג בטפיחות בעזרת כף היד).

4

מפזרים 4 כפות רוטב פונזו בכף בצורה אחידה על כל שטח הדג.

5

מזליפים שמן זית ומעטרים בפרוסות צנונית וצ'ילי. מקשטים בעלים ומגישים.