מתכון

סשימי טונה אדומה ברוטב תפוזי דם

אפריל 2019
2 דירוגים
סשימי טונה אדומה ברוטב תפוזי דם של שף מוטי טיטמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר
סשימי טונה אדומה ברוטב תפוזי דם של שף מוטי טיטמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר

מנה שתגרור קריאות התפעלות בזכות הצבעוניות העזה

רוטב תפוז דם הוא בעל טעמים חמצמצים מתוקים שמחמיאים לטונה האדומה והבשרנית. את האפונה והשעועית לא צריך לחלוט כי הן פרוסות דק ומעניקות לסלט הירוק הקטן פריכות נעימה. 

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לסשימי

לסלט עלים

לרוטב תפוז דם

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים את הסשימי

1

מתבלים את נתחי הטונה במלח, מיץ לימון ושמן זית ומניחים בצד.

מכינים את סלט העלים

2

מערבבים קלות את מרכיבי הסלט בקערה ושומרים בצד.

מכינים את הרוטב

3

מרתיחים את מרכיבי הרוטב בסיר, מקטינים את האש ומבשלים כ־10 דקות עד שהרוטב מצטמצם. מסננים את הנוזלים ומצננים.

4

מסדרים את הסשימי במרכז צלחת הגשה, מוזגים את הרוטב ומסדרים מעל את סלט העלים. מפזרים את טבעות הפלפל הירוק.