מתכון

עוגה בחושה של קוקוס ושוקולד צ’יפס לפסח

7 דירוגים
עוגה בחושה של קוקוס ושוקולד צ’יפס של קונדיטורית סאני דרעי. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו
עוגה בחושה של קוקוס ושוקולד צ’יפס של קונדיטורית סאני דרעי. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו

ביצים, שקדים, שוקולד וקוקוס — הארטילריה הכבדה של עוגות הפסח נכנסת כאן לפעולה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית.

2

מקציפים חלבונים עם 150 גרם (3/4 כוס) סוכר לקצף יציב אך לא יבש. מעבירים לקערה.

3

מערבלים חמאה עם יתרת הסוכר במיקסר עם וו גיטרה כ-4-3 דקות לתערובת קרמית. מנמיכים את המהירות ומוסיפים חלמונים בהדרגה.

4

מקפלים את קצף החלבונים לתערובת החלמונים בעדינות. מוסיפים קוקוס ושקדים טחונים ומקפלים לתערובת אחידה. מוסיפים שוקולד צ’יפס ומקפלים רק עד שהם נטמעים בתערובת.

5

אופים כ-40-30 דקות עד שהעוגה יציבה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש עם פירורים לחים. מצננים ושומרים מכוסה בטמפ’ החדר.