עוגות ללא גלוטן

סימונצ'ו. צילום: ליאל סנד
סימונצ'ו. צילום: ליאל סנד

סימונצ'ו SIMONCHU

דרך סלמה 3, יפו
בייקרי בוטיק טבעוני שהוא גם בית קפה על טהרת הצומח. כל המאפים טבעוניים וחלקם גם ללא גלוטן. בתפריט אפשר למצוא בורקס בצק עלים על בסיס קמח כוסמין מלא וחמאה טבעונית במילויים שונים, עוגות שמרים, עוגיות, מיני קישים מלוחים על בסיס קרם קוקוס וטופו ועוד. ראו מסעדה
קראנץ' שוקולד חלב ומוס יוגורט של הילי גרינברג. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: גיא כהן
קראנץ' שוקולד חלב ומוס יוגורט של הילי גרינברג. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: גיא כהן

קראנץ' שוקולד חלב ומוס יוגורט

קינוח שוקולד מתפצפץ שאינו מצריך אפייה. אפשר להגיש למרכז השולחן כמלבנים שטובלים במוס יוגורט או לחילופין להרכיב ממנו קינוח כוסות בהגשה אישית למתכון המלא
בראוניז ריבת חלב וגבינה. מתכון וסגנון: מיכל מוזס ואיוונה ניצן. צילום: דניאל לילה
בראוניז ריבת חלב וגבינה. מתכון וסגנון: מיכל מוזס ואיוונה ניצן. צילום: דניאל לילה

בראוניז ריבת חלב וגבינה

3 דירוגים
בראוניז נטולי קמח יכולים להפוך לפירוריים, אבל בזכות ריבת חלב וגבינת שמנת הם שומרים על מרקם עסיסי וגם נראים משגע למתכון המלא
עוגת שוקולד עם דובדבנים משומרים של אלרן גולדשטיין. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף
עוגת שוקולד עם דובדבנים משומרים של אלרן גולדשטיין. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף

עוגת שוקולד עם דובדבנים משומרים

3 דירוגים
לא תחליף, לא בערך ולא על יד. העוגה הזו היא הדבר האמיתי! השקיעו בדובדבנים משומרים איכותיים למתכון המלא
בראוניז שוקולד וחמאת בוטנים של שף-קונדיטורית סאני דרעי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר; כלי קרמיקה: סטודיו NOW POTTERY
בראוניז שוקולד וחמאת בוטנים של שף-קונדיטורית סאני דרעי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר; כלי קרמיקה: סטודיו NOW POTTERY

בראוניז שוקולד וחמאת בוטנים

בראוניז פאדג'יים ומעולים ללא קמח. אפשר לשדך כל תוספת במקום חמאת בוטנים; קוקוס, שוקולד צ'יפס או ריבת חלב למתכון המלא
רולדת שוקולד עם גנאש שוקולד פרלינה של שף-קונדיטורית סאני דרעי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר; כלים: סטודיו NOW POTTERY
רולדת שוקולד עם גנאש שוקולד פרלינה של שף-קונדיטורית סאני דרעי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר; כלים: סטודיו NOW POTTERY

רולדת שוקולד עם גנאש שוקולד פרלינה

2 דירוגים
רולדה כשרה לפסח על בסיס ביצים, קורנפלור ואבקת קקאו, שאפשר למלא בכל מה שרוצים למתכון המלא
עוגה בחושה של קוקוס ושוקולד צ’יפס של קונדיטורית סאני דרעי. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו
עוגה בחושה של קוקוס ושוקולד צ’יפס של קונדיטורית סאני דרעי. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו

עוגה בחושה של קוקוס ושוקולד צ’יפס לפסח

ביצים, שקדים, שוקולד וקוקוס — הארטילריה הכבדה של עוגות הפסח נכנסת כאן לפעולה למתכון המלא
עוגת שוקולד ללא קמח עם מחית שעועית אזוקי. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אוריה גבע
עוגת שוקולד ללא קמח עם מחית שעועית אזוקי. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אוריה גבע

עוגת שוקולד ללא קמח עם מחית שעועית אזוקי

2 דירוגים
שעועית האזוקי מעניקה מרקם קרמי וסמיך לעוגה בלי להשאיר שום טעם של שעועית ומייצרת עוגת שוקולד נימוחה וטעימה למתכון המלא
עוגת שוקולד ללא קמח עם דובדבני אמרנה ופיסטוקים מקורמלים. צילום: דן פרץ | סגנון: עמית פרבר
עוגת שוקולד ללא קמח עם דובדבני אמרנה ופיסטוקים מקורמלים. צילום: דן פרץ | סגנון: עמית פרבר

עוגת שוקולד ללא קמח עם דובדבני אמרנה ופיסטוקים מקורמלים

3 דירוגים
מה שמיוחד בדובדבני אמרנה הוא הטעם השקדי-מרציפני. כשהוא מתחבר לשוקולד נוצר טעם מורכב ומעניין למתכון המלא
עוגת שוקולד עם מרציפן ודובדבני אמרנה. צילום: דניאל לילה | סגנון: מיכל מוזס ואיוונה ניצן
עוגת שוקולד עם מרציפן ודובדבני אמרנה. צילום: דניאל לילה | סגנון: מיכל מוזס ואיוונה ניצן

עוגת שוקולד עם מרציפן ודובדבני אמרנה

הטורטה קפרזה היא עוגת שוקולד איטלקית ללא קמח שהופכת כאן לעוגת שכבות מצופה בגנאש, שמחביאה לב מרציפן ודובדבנים למתכון המלא