מתכון

עוגיות מקדמיה-קפה

אפריל 2016
עוגיות מקדמיה-קפה. צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר
עוגיות מקדמיה-קפה. צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר

גיוון: במקום שוקולד צ'יפס איכותי אפשר להשתמש בשוקולד מריר חתוך לקוביות.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מערבבים בקערה קמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה, שוקולד צ'יפס, אגוזי מקדמיה וקפה.

3

ממיסים חמאה ומצננים אותה מעט. מוסיפים ביצה וטורפים לתערובת אחידה. יוצקים את התערובת על תערובת הקמח ומערבבים בכף לקבלת בצק אחיד. לשים מעט ביד לחיבור.

4

יוצרים מהבצק כדורים בקוטר 8 ס"מ, מניחים בתבנית במרווחים של 3 ס"מ ומשטחים מעט.

5

אופים 10-8 דקות עד שהעוגיות מתייצבות ומזהיבות מעט. מצננים ושומרים בקופסה אטומה עד 10 ימים.