מתכון

עוגיות עבאדי סטייל

פברואר 2020
2 דירוגים
עוגיות עבאדי סטייל של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דן לב. סטיילינג: דיאנה לינדר
עוגיות עבאדי סטייל של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דן לב. סטיילינג: דיאנה לינדר

הן מתאימות לנשנוש קליל לצד כוס תה ועושות חיל גם באירוח, לצד מגש גבינות וירקות

*שימו לב: שעה וחצי התפחה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

תיבולים אפשריים שונים (לא כולם, לבחירה)

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבלים את כל החומרים (כולל התוספות) במיקסר עם וו לישה 5 דקות רק עד לקבלת בצק אחיד ורך. עוטפים ומניחים במקום חמים כשעה וחצי עד להכפלת הנפח.

2

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבניות תנור בנייר אפייה.

3

מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל חלק על משטח מקומח למלבן בעובי 3 מ”מ.

4

חותכים את המלבן למלבנים בגודל 4 על 8 ס”מ בעזרת סכין או גלגלת. צובטים את פני שטח העוגיות (באצבעות). יתקבלו עוגיות לא חלקות עם מעין גבעות קטנטנות. מסדרים את העוגיות בצפיפות בתבניות (אין צורך ברווחים). לא מתפיחים פעם שנייה.

5

אופים כ-30-25 דקות עד הזהבה או 35-30 דקות לעוגיות שחומות יותר. מצננים.

6

שומרים בקופסה אטומה עד 10 ימים.