מתכון

צ’יזקייק איטלקית

יוני 2019
2 דירוגים
צ'יזקייק איטלקי. צילום: shutterstock
צ'יזקייק איטלקי. צילום: shutterstock

היא דומה לעוגת גבינה אמריקאית, אבל קצת יותר קלילה ממנה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לבסיס

למלית

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לבסיס

1

מערבבים קמח, קורנפלור, אבקת סוכר וסוכר וניל בקערה (או במעבד מזון). מוסיפים חמאה ומעבדים או מערבבים עד ליצירת תערובת במרקם פירורי. מוסיפים חלבון ממשיכים בערבוב עד להתגבשות בצק. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.

2

מחממים תנור ל 170- מעלות. משמנים תבנית ומרפדים בנייר אפייה.

3

מרדדים את הבצק לעובי 1 ס”מ על משטח מעט מקומח. מניחים בתבנית.

4

אופים 20 דקות עד שהבצק יציב וזהוב. מצננים.

5

מכינים את המלית ומרכיבים את העוגה: מערבבים את חומרי המלית בקערה.

6

יוצקים את המלית על בסיס העוגה ומקררים 6 שעות לפחות ועדיף לילה.

7

לפני ההגשה מפזרים על העוגה פירות העונה מתובלים במיץ תפוזים.