עוגות גבינה קרות - כל המתכונים הכי טובים

מבחר רעיונות לעוגה הכי מרעננת של החג
אפריל 2019

טירמיסו, סמיפרדו, עוגות מוס או בשילוב עם מילפיי – שלל אופציות לעוגות גבינה קרות ומרעננות, שקשה להפסיק ליישר עם הכפית. לעוד מתכונים לעוגות גבינה >>

עוגת גבינה פירורים שוקולדית

את הפירורים מכינים משיבולת שועל וקקאו, ומקבלים קרמבל פריך בטעם שוקולדי, שמשתלב באופן מושלם עם העוגה למתכון המלא
טארט מוס גבינה עם טופי קרמל ופטל של עינב לובלינר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: נעמה רן
טארט מוס גבינה עם טופי קרמל ופטל של עינב לובלינר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: נעמה רן

טארט מוס גבינה עם טופי קרמל ופטל

3 דירוגים
עוגת גבינה מיוחדת בהשראת הקונדיטור הצרפתי כריסטוף מישאלק, שמכין טארטים ללא שוליים בעיצוב נקי, מוקפד וחדשני למתכון המלא
עוגת גבינה מאצ'ה של השף-קונדיטורים עופר בן נתן ועומר קוצ'מן. צילום: יהונתן גיסלר. סטיילינג: נועה שביט
עוגת גבינה מאצ'ה של השף-קונדיטורים עופר בן נתן ועומר קוצ'מן. צילום: יהונתן גיסלר. סטיילינג: נועה שביט

עוגת גבינה מאצ'ה

השף-קונדיטורים ממאפיית בק דור מעניקים לעוגת הגבינה הסטנדרטית טוויסט אוריינטלי וזריקת צבע ירוקה למתכון המלא
מילפיי טירמיסו אריא של שפים מושיקו אברהם ורוני שטיקר. צילום: גל זהבי. סטיילינג: נעה קנריק
מילפיי טירמיסו אריא של שפים מושיקו אברהם ורוני שטיקר. צילום: גל זהבי. סטיילינג: נעה קנריק

מילפיי טירמיסו של מסעדת אריא

הסו-שפים מושיקו אברהם ורוני שטיקר ממסעדת אריא, מגישים קינוח שמתיך בין קינוחי הלהיט מצרפת ואיטליה למתכון המלא
טירמיסו בישקוטים וגבינת מסקרפונה של שף־קונדיטורית מיכל מילרד. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ליבת רות
טירמיסו בישקוטים וגבינת מסקרפונה של שף־קונדיטורית מיכל מילרד. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ליבת רות

טירמיסו בישקוטים וגבינת מסקרפונה

קינוחי כוסות אישיים הם דרך אלגנטית ומרשימה להפתיע בסיום הארוחה, כך הם גם קינוחי הטירמיסו של שפית מיכל מילרד למתכון המלא
טורט מסקרפונה ודובדבנים. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר | מתוך חוברת שבועות 2015 של "מחלבות גד"
טורט מסקרפונה ודובדבנים. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר | מתוך חוברת שבועות 2015 של "מחלבות גד"

טורט מסקרפונה ודובדבנים

עוגת גבינה חגיגית, שמכינים בקלות וללא אפייה. מגישים חצי קפואה כדי שתהיה נוחה לחיתוך. שימו לב: מכינים יום מראש למתכון המלא