מתכון

עוגת גבינה טבעונית

אוגוסט 2019
1 דירוגים
עוגת גבינה טבעונית. צילום: דרור עינב
עוגת גבינה טבעונית. צילום: דרור עינב

רק 6 מרכיבים ויש לכם עוגת גבינה עשירה וטבעונית

את העוגה מגישים כשהיא קרה מאוד עם רוטב לבחירתכם.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

משרים במים את הקשיו עם המלח ללילה. למחרת מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד להתרככות המלאה של הקשיו.

2

מסננים את הקשיו ומעבירים לבלנדר ביחד עם מיץ הלימון, שמן קוקוס והחלב סויה וטוחנים עד לקבלת מחית חלקה מאוד ללא גרגירים.

3

מקציפים את הקצפת הצמחית עם האינסטנט פודינג עד לקבלת קצף יציב.

4

מקפלים בעדינות את הקצפת לתוך מחית הקשיו עד לקבלת מוס אוורירי.

5

מעבירים לכלי הגשה ושומרים בקירור למשך 6-7 שעות עד להתייצבות המסה בכלים.

6

מגישים קר מאוד עם רוטב שאוהבים (טופי, קרמל, שוקולד..).