מתכון

עוגת גבינה קרה עם דובדבנים בסירופ

נובמבר 2015
4 דירוגים
עוגת גבינה קרה עם דובדבנים בסירופ. צילום: דניה ויינר
עוגת גבינה קרה עם דובדבנים בסירופ. צילום: דניה ויינר

מתכון של מיקי שמו לעוגת גבינה קרה ונהדרת עם ציפוי דובדבנים

  • תבנית בקוטר 24 ס"מ
  • 20 דקות הכנה+שעתיים במקרר
  • קל
  • כשר
  • אפייה

אפשר להשתמש בדובדבנים מתוקים משומרים, והכי כדאי דובדבני אמרנה המיובאים מאיטליה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לבסיס:

למלית:

לקישוט:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מקציפים חלמונים עם חלבון ורבע כוס סוכר במשך 5 דקות, עד קבלת קציפה תפוחה ובהירה.

2

מפזרים ג'לטין על פני חלב בקערית. מניחים ל-2 דקות. מחממים את הג'לטין התפוח במיקרוגל במשך 15-10 שניות, עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים לקצף הביצים תוך כדי הקצפה במהירות נמוכה.

3

מקציפים שמנת מתוקה עם 1/4 כוס סוכר וכף אינסטנט וניל לקצפת יציבה בקערת מיקסר נקייה. מוסיפים פנימה גבינה תוך הקצפה איטית, ומקפלים את תערובת הביצים.

4

מניחים את בסיס הטורט בתבנית ויוצקים מעל את המלית. מעבירים למקרר לשעתיים. מוציאים ומקשטים בדובדבנים (יוצקים מעל מעט מסירופ השימור).