החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי (לא חובה):
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבניות.
2
מקציפים ביצים ושני סוגי סוכר לתערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים בהדרגה שמן.
3
מערבבים היטב קמח, קינמון, הל, מוסקט, סודה לשתייה ומלח בקערה. מוסיפים את התערובת לקערת המיקסר ומערבלים קלות רק עד שהחומרים מתאחדים. מוסיפים גזר מגורר, פיסטוקים ומשמשים ומקפלים אותם לתערובת בעזרת מרית.
4
יוצקים את התערובת לתבניות. אם רוצים, בוזקים סוכר חום וקינמון.
5
אופים כ-45 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגות יוצא יבש. מצננים את העוגות על גבי רשת צינון ומשחררים מהתבניות.