פוגאס פריקה, אורגנו ושומן טלה של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן רואים ירוק: ארז קומרובסקי אופה לחמים מקומיים עם פריקה מאת ארז קומרובסקי ומתן שופן ארז קומרובסקי אוכל מקומי ארז קומרובסקי ממלא את התנורים בלחמים ריחניים מפריקה – חיטה ירוקה מעושנת טרייה שניתן למצוא כעת בשווקים ובחנויות התבלינים לכתבה המלאה
לחם פריקה של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן לחם פריקה מאת שף ארז קומרובסקי יום + 4.5 שעות למתקדמים כשר אפייה פריקה אפשר כמובן לטחון דק, אבל פה אני משתמש בפריקה גרוסה גס ומטמיע אותה בתוך הבצק למתכון המלא
פוגאס פריקה, אורגנו ושומן טלה של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן פוגאס פריקה, אורגנו ושומן טלה מאת שף ארז קומרובסקי 24 שעות למתקדמים כשר אפייה לחם שטוח מדרום צרפת (פרובאנס) שאני אוהב מאוד למתכון המלא
חלת פריקה וזרעי חמנייה של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן חלת פריקה וזרעי חמנייה מאת שף ארז קומרובסקי לילה + שעתיים למתקדמים כשר אפייה חלה שמדברת עם ערך המקומיות: פריקה, שמן זית וחמניות למתכון המלא
מאפי פרמזן וכמון על בסיס רוויון של ארז קומרובסקי. צילום: אילן נחום מאפי פרמזן וכמון על בסיס רוויון של ארז קומרובסקי מאת שף ארז קומרובסקי 30 דקות קל כשר אפייה 3 דירוגים את הלחמניות הגאוניות האלה מכינים ב-5 דקות ללא התפחה או מאמץ מיוחד. אחר כך הופכים אותן לכריכונים וממלאים במה שמתחשק למתכון המלא
צילום: רן בירן מאפי הזעתר המופלאים של ארז קומרובסקי מאת אלון הדר ארז קומרובסקי אוכל מקומי מטבח לבנטיני מהטאבון של ארז קומרובסקי יוצאים מאפים מעלפים - למשל מנקיש*, גוזלמה וחלוז - בהם עושה שימוש בתבלין הלאומי: זעתר לכתבה המלאה
גוזלמה של שף ארז קומרובסקי. צילום: רן בירן גוזלמה של ארז קומרובסקי מאת שף ארז קומרובסקי קל כשר אפייה 4 דירוגים מאפה טורקי על בסיס בצק יוגורט משלושה מצרכים בלבד. אפשר לשחק עם המילוי ולגוון עם תוספות אחרות שאוהבים למתכון המלא
פיצה תפוחי אדמה ופקורינו של ארז קומרובסקי. צילום: רן בירןפיצה עם תפוח אדמה ופקורינו של שף ארז קומרובסקי. צילום: רן בירןצילום: רן בירן פיצה תפוחי אדמה ופקורינו של ארז קומרובסקי מאת שף ארז קומרובסקי כיומיים וחצי קל כשר אפייה 6 דירוגים פחמימה על פחמימה עלול להישמע מוגזם, אבל השילוב של בצק פיצה עם תפוח אדמה עובד נפלא למתכון המלא
חלוז זעתר של שף ארז קומרובסקי. צילום: רן בירן חלוז צ'רקסי של ארז קומרובסקי מאת שף ארז קומרובסקי שעה וחצי קל כשר צמחוני 17 דירוגים מאפה צ'רקסי מדופדף ומתפצפץ המבוסס על הבצק הכי פשוט שיש למתכון המלא
מנקיש זעתר של ארז קומרובסקי. צילום: רן בירןמנקיש זעתר של ארז קומרובסקי. צילום: רן בירן מנקיש זעתר של ארז קומרובסקי מאת שף ארז קומרובסקי שעתיים קל כשר טבעוני 6 דירוגים מאפה לבנוני מבצק שמרים פתוח, מגיע בדרך כלל עם תערובת זעתר, שומשום ושמן זית למתכון המלא
מנקיש טלה של ארז קומרובסקי. צילום: רן בירןמנקיש טלה של ארז קומרובסקי. צילום: רן בירןמנקיש טלה של ארז קומרובסקי. צילום: רן בירן מנקיש טלה של ארז קומרובסקי מאת שף ארז קומרובסקי שעתיים קל כשר אפייה 4 דירוגים מאפה הבוקר הלבנוני מקבל פרשנות חדשה והופך למאפה ערב חגיגי למתכון המלא
לחמניות פלאפל של ארז קומרובסקי. צילום: דן פרץלחמניות פלאפל של ארז קומרובסקי. צילום: דן פרץ לחמניות פלאפל מאת שף ארז קומרובסקי 7.5 שעות למתקדמים כשר אפייה 6 דירוגים מה שכיף בלחמניות האלה הוא אלמנט ההפתעה - הטעם שלהן הוא בדיוק כשל פלאפל אך המרקם לגמרי שונה למתכון המלא
לחמניות בויאביסק של ארז קומרובסקי. צילום: דן פרץ לחמניות בויאביסק מאת שף ארז קומרובסקי כ-7 שעות למתקדמים לא כשר אפייה 2 דירוגים הבויאביסק שמשולב בבצק הוא גרסה קלילה לביסק, שמשלבת את הניחוחות האניסיים של הבויאבז עם המתיקות של בשר הסרטנים למתכון המלא
לחמניות גספאצ'ו של ארז קומרובסקי. צילום: דן פרץלחמניות גספאצ'ו של ארז קומרובסקי. צילום: דן פרץ לחמניות גספאצ'ו מאת שף ארז קומרובסקי 5.5 שעות למתקדמים כשר אפייה 1 דירוגים לחמנוית רעננות ועסיסיות והתוספת של האנשובי הופכת אותן לארוחה קטנה למתכון המלא
לחמניות כוסמת ובצל צלוי של ארז קומרובסקי. צילום: דן פרץלחמניות כוסמת ובצל צלוי של ארז קומרובסקי. צילום: דן פרץ לחמניות כוסמת ובצל צלוי מאת שף ארז קומרובסקי 5.5 שעות למתקדמים כשר אפייה 2 דירוגים המתיקות של הבצל המטוגן מאזנת את הטעם העצי והפראי של הכוסמת למתכון המלא
לחמניות תבשיל טלה של ארז קומרובסקי. צילום: דן פרץלחמניות תבשיל טלה של ארז קומרובסקי. צילום: דן פרץלחמניות תבשיל טלה של ארז קומרובסקי. צילום: דן פרץ לחמניות תבשיל טלה מאת שף ארז קומרובסקי 5.5 שעות קל כשר אפייה 2 דירוגים בשר טלה רך שממלא לחמניות עדינות במרקם של חלה למתכון המלא
בריוש עם קרם פרש, סלמון מעושן ושמיר. צילום: דניאל לילהבריוש עם קרם פרש, סלמון מעושן ושמיר. צילום: דניאל לילהבריוש עם קרם פרש, סלמון מעושן ושמיר. צילום: דניאל לילה בריוש עם קרם פרש, סלמון מעושן ושמיר מאת שף ארז קומרובסקי 3 שעות קל כשר אפייה 2 דירוגים זה הכי בראנץ' ניו יורקי. צריך רק מימוזה או בלאדי מרי ליד. ברוח הבראנץ' הייתי מגיש אותה עם ביצה רכה או עלומה למתכון המלא
עוגה מקמח כוסמין עם האם וחרדל. צילום: דניאל לילה עוגה מקמח כוסמין עם האם וחרדל מאת שף ארז קומרובסקי לילה+ 1:30 שעות קל לא כשר אפייה 2 דירוגים השילוב בין האם לחרדל עובד מצוין בתוך סנדוויץ', אז למה לא בתוך עוגה? למתכון המלא
קראנץ שמרים כרוך עם הרינג, צ'ילי ובצל סגול. צילום: דניאל לילהקראנץ שמרים כרוך עם הרינג, צ'ילי ובצל סגול. צילום: דניאל לילה קראנץ שמרים כרוך עם הרינג, צ'ילי ובצל סגול מאת שף ארז קומרובסקי 3 שעות למתקדמים כשר אפייה 3 דירוגים גם אם זה נשמע לכם פולני נורא ומוזר באופן קיצוני, תופתעו מהשילוב הקטלני בין ההרינג לחמאה הנוטפת מדפי הבצק הזה למתכון המלא
קראנץ שמרים כרוך עם ארטישוקים ופקורינו. צילום: דניאל לילה קראנץ שמרים כרוך עם ארטישוקים ופקורינו מאת שף ארז קומרובסקי 6:30 שעות למתקדמים כשר אפייה 4 דירוגים את הקראנץ הזה מכינים מבצק שמרים כרוך, עם קיפולי חמאה והכל, אבל אם יש מאפה ששווה את המאמץ - הרי הוא לפניכם למתכון המלא
עוגת בייקון ורוזמרין. צילום: דניאל לילהעוגת בייקון ורוזמרין. צילום: דניאל לילה עוגת בייקון ורוזמרין מאת שף ארז קומרובסקי 3 שעות קל לא כשר אפייה 2 דירוגים העוגה הזאת, שבה הבייקון מצתוות לרוזמרין (שילוב מוחץ בעיני), חוגגת את המוצר המושחת והאהוב למתכון המלא
מאפה דלעת ובשר של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן מאפה בשר ודלעת מאת שף ארז קומרובסקי 3.5 שעות קל כשר אפייה 9 דירוגים הבצק פשוט במיוחד להכנה וללא שמרים, והמלית המתוקה והחמה מושלמת לערב קריר למתכון המלא
מאפה "בוראטה" עוף שף ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה. סטיילינג : אוריה גבע מאפה "בוראטה" עוף מאת שף ארז קומרובסקי למתקדמים כשר אפייה 2 דירוגים מעטפת הבצק כולאת את הלחות בתוכה ומבטיחה עסיסיות של העוף למתכון המלא
אמפנדה גליסיאנה עם פטריות של שף ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה. סטיילינג : אוריה גבע אמפנדה גליסיאנה עם פטריות מאת שף ארז קומרובסקי שעתיים למתקדמים כשר אפייה 2 דירוגים בגליסיה ממלאים אותה בקלמרי, תמנון, עוף ובעצם כל דבר. כאן מכינים אותה מבצק חלה וכוסמין במילוי פטריות וגרנה פדנו למתכון המלא
לחם קופים ממולא בטלה וערמונים שף ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה. סטיילינג : אוריה גבע לחם קופים ממולא בטלה וערמונים מאת שף ארז קומרובסקי למתקדמים כשר לחם 4 דירוגים בצק פוקאצ'ה אוורירי, שסופח את כל שומני הטלה למתכון המלא
פוקצ'ה בשמן זית של ארז קומרובסקי. צילום: אורן שלו פוקאצ’ה של ארז קומרובסקי מאת שף ארז קומרובסקי 2 שעות קל כשר אפייה 6 דירוגים מתכון לפוקאצ'ה של האיש המזוהה ביותר עם לחם בישראל: שף ארז קומורבסקי למתכון המלא
לחמעג'ון עוף עם צ'אטני תפוחים של שף ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה לחמעג'ון עוף עם צ'אטני תפוחים מאת שף ארז קומרובסקי 3 שעות למתקדמים כשר מתכונים לאירוח 2 דירוגים צ'אטני תפוחים ועוף הוא שילוב מושלם. אתם מוזמנים להכפיל ולשלש את כמויות הצ׳אטני ולהגיש עם כל מיני מאכלי עוף למתכון המלא
בריוש זעפרן של שף ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה בריוש זעפרן מאת שף ארז קומרובסקי 3 שעות למתקדמים כשר אפייה 4 דירוגים מתכון לבריוש עשיר ובשרני במיוחד, על גבול העוגה. הזעפרן מעניק לו צבע צהבהב וארומה מסתורית למתכון המלא
פרנץ' טוסט פירות אדומים של ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה קוביות פרנץ' טוסט עם פירות אדומים מאת שף ארז קומרובסקי 50 דקות קל כשר לחם 4 דירוגים מנת בראנץ' אולטמטיבית שאפשר ומומלץ להשתמש בה בשאריות החלה המתוקה משבת למתכון המלא
ברד פודינג עם בצל ירוק של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן ברד פודינג עם בצל ירוק מאת שף ארז קומרובסקי 75 דקות קל כשר צמחוני 1 דירוגים שף ארז קומרובסקי מכין פודינג לחם עסיסי, טרי וריחני עם ניחוחות של בצל ירוק ותוספת גבינות למתכון המלא
בינג (בורקס סיני במחבת) עם בצל ירוק של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן פנקייק סיני במחבת עם בצל ירוק (בינג) מאת שף ארז קומרובסקי ¼1 שעות קל כשר טבעוני 7 דירוגים מאפה סיני טבעוני וריחני עם בצל ירוק - קראנצ'י בקצוות ורך מבפנים. אם מוותרים על השמנת החמוצה בהגשה המנה טבעונית למתכון המלא
פוקצ'ה בשמן זית של ארז קומרובסקי. צילום: אורן שלו פוקצ'ה עם שמן זית מאת שף ארז קומרובסקי 40 דקות קל כשר טבעוני 4 דירוגים לדברי ארז קומרובסקי המתכון הזה מניב מאפה אוורירי כמו ענן למתכון המלא
חלת שושנים ממולאת בחלקי פנים. צילום: אילן נחום חלת שושנים ממולאת בחלקי פנים מאת שף ארז קומרובסקי 4 שעות למתקדמים כשר אפייה 3 דירוגים במקום לאכול כבד קצוץ על חלה החלטתי לאפות אותו בתוך החלה עם הרבה בצל מטוגן ופלפל ולהגיש עם כמות נדיבה של חרדל למתכון המלא
אוזני המן מבצק אווזים במילוי טלה. צילום: דניאל לילהאוזני המן מבצק אווזים במילוי טלה. צילום: דניאל לילה אוזני המן מבצק אווזים במילוי טלה של ארז קומורובסקי מאת שף ארז קומרובסקי 3 שעות קל כשר טלה 2 דירוגים כמעט לא משתמשים בשומן אווז באפייה וחבל, כי זהו אחד השומנים הטעימים ביותר למאפים מלוחים למתכון המלא
עוגת גזר ופיסטוקים. צילומים: דן פרץ | סגנון: עמית פרבר עוגת גזר ופיסטוקים מאת שף ארז קומרובסקי 1 שעה קל כשר עוגות 4 דירוגים ארז קומרובסקי אופה עוגת גזר בחושה ואוורירית ומשבץ בתוכה פיסטוקים ומשמשים מיובשים למתכון המלא
חלה מהודרת לשבת. צילום: דן פרץ | סגנון: עמית פרבר חלה מהודרת לשבת מאת שף ארז קומרובסקי 3 שעות למתקדמים כשר אפייה 9 דירוגים ארז קומרובסקי אופה חלה מהודרת לשבת במטבחו הגלילי למתכון המלא
לחם יוגורט וזיתים. צילום: דן פרץ | סגנון: עמית פרבר לחם יוגורט וזיתים מאת שף ארז קומרובסקי 2:30 שעות למתקדמים כשר אפייה 5 דירוגים לחם שמכינים בבית עם הרבה השקעה וסבלנות, שמתגמלת בביסים מושלמים למתכון המלא
לחמניות שניצל. צילום: דן פרץלחמניות שניצל. צילום: דן פרץ לחמניות שניצל מאת שף ארז קומרובסקי 4:30 שעות קל כשר מתכונים לילדים 4 דירוגים לחמניות במרקם של לחם רך, אבל חזה העוף והחרדל המוטמעים בבצק וציפוי פירורי הלחם נותנים חוויה של שניצל עסיסי למתכון המלא
לחם פשתן. צילום: מיכל רביבו לחם פשתן מאת שף ארז קומרובסקי 1:30 שעות קל כשר לחם 5 דירוגים השימוש בפשתן טחון במקום בגרעיני פשתן מעניק לנו אותה תחושה שמעניק פרג שלם לעומת הטחון – זה פשוט משהו אחר למתכון המלא
לחם מיסו. צילום: מיכל רביבו לחם מיסו מאת שף ארז קומרובסקי 1:30 שעות קל כשר אפייה 1 דירוגים ארז קומרובסקי הסתגר במטבח הפרטי שלו, עם סל מלא מוצרים מבית הטבע ומצב רוח הרפתקני למתכון המלא