מתכון

עוגת מוס נוטלה עם תחתית ללא קמח

יוני 2019
1 דירוגים
עוגת מוס נוטלה עם תחתית ללא קמח של גולדי אלישר. צילום:  רמי זרנגר
עוגת מוס נוטלה עם תחתית ללא קמח של גולדי אלישר. צילום: רמי זרנגר

עוגת מוס משגעת שמתאימה גם לחולי סוכרת שלא מוכנים לוותר על התענוגות המתוקים של החיים

כלים: תבנית בקוטר 24.

מצננים את העוגה המוכנה לפחות שעתיים לפני ההגשה.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לתחתית

למילוי

לגנאש

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לתחתית

1

מערבבים בקערה את כל החומרים. משטחים בתבנית מספר 24, אופים בחום של 160 מעלות 15-20 דקות, מוציאים ומקררים.

למילוי

2

מקציפים 225 מ"ל שמנת מתוקה עד למרקם קצפתי. מוסיפים 15 טיפות סוכרלוז נוזלי. ממסים במיקרוגל 50 גר' שוקולד לובקה עם 25 מ"ל השמנת המתוקה שנותרו יחד עם 2 כפות חמאת לוז כ-40 שניות. מוסיפים לקצפת בתנועות קיפול, משטחים על התחתית ומקררים.

לגנאש

3

ממסים את השוקולד עם קרם הקוקוס במיקרוגל כ-40 שניות. מוסיפים 10 טיפות סוכרלוז. מערבבים, מורחים על העוגה ומשטחים.

4

מכניסים למקרר לשעתיים לפחות.