החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-160 מעלות ומשמנים תבנית.
2
מערבלים שמנת עם ביצים וסוכר במיקסר עם וו גיטרה 5-3 דקות עד שהתערובת מסמיכה. מוסיפים קמח ומערבלים לבלילה אחידה.
3
מעבירים 1/3 מהבלילה לקערה אחרת ומערבבים עם נוטלה לקבלת תערובת בצבע חום אחיד.
4
יוצקים את התערובת הבהירה לתבנית, מוסיפים את התערובת עם הנוטלה ומערבבים בעזרת מזלג ליצירת מראה שיש.
5
אופים 45 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש עם מעט פירורים לחים.