מתכון

עוגת שיש נוטלה

נובמבר 2015
14 דירוגים
צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע
צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע

את עוגת השיש הזו כל כך קל להכין שזה כמעט מביך, והטעם מושלם בזכות נוטלה – ממרח שהופך סתם עוגה להברקה

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-160 מעלות ומשמנים תבנית.

2

מערבלים שמנת עם ביצים וסוכר במיקסר עם וו גיטרה 5-3 דקות עד שהתערובת מסמיכה. מוסיפים קמח ומערבלים לבלילה אחידה.

3

מעבירים 1/3 מהבלילה לקערה אחרת ומערבבים עם נוטלה לקבלת תערובת בצבע חום אחיד.

4

יוצקים את התערובת הבהירה לתבנית, מוסיפים את התערובת עם הנוטלה ומערבבים בעזרת מזלג ליצירת מראה שיש.

5

אופים 45 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש עם מעט פירורים לחים.