העוגה הזאת לא רק כשרה לפסח אלא היא גם פרווה! חשוב: העוגה נוטה להתפרק בגלל מרקמה הרך. מומלץ לאפות אותה בתבנית סיליקון, כדי להקל על החילוץ. כמו כן רצוי להעביר אותה פעם אחת בלבד מתבנית האפייה לצלחת ולכסות בניילון נצמד, שלא תתייבש.
מה צריך?
החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
החומרים
מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית.
2
מקציפים ביצים עם סוכר 8-6 דקות לתערובת תפוחה מאוד ובהירה. מוסיפים קליפת תפוז, מיץ תפוזים, שמן ושקדים טחונים ומקפלים בעדינות לבלילה אחידה. יוצקים לתבנית.
3
אופים 50-40 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.
עוד בנושא