מתכון

עוגת תפוחי אדמה ומח עצם

מרץ 2019
3 דירוגים
עוגת תפוחי אדמה ומח עצם של שף אבי ביטון. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו
עוגת תפוחי אדמה ומח עצם של שף אבי ביטון. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו

מנה מופלאה מ־5 חומרי גלם בלבד. אפשר להפוך את המנה לצמחונית על ידי החלפת מח העצם ב-5 פטריות מלך היער

המנה הזו יכולה להיות ראשונה, תוספת או מנה עיקרית, וכדאי להגיש אותה לצד סלט ירוק.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־170 מעלות. מערבבים את תפוחי האדמה עם השמן, המלח והביצים בקערה רחבה ומעבירים לתבנית קפיצית משומנת.

2

מעמידים את עצמות מח העצם על התערובת ומהדקים היטב. אופים כשעה ורבע עד שהעוגה מזהיבה. מצננים ומחלצים מהתבנית.