מתכון

עוף מוקפץ עם שעועית ירוקה

דצמבר 2015
עוף מוקפץ עם שעועית ירוקה. צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע
עוף מוקפץ עם שעועית ירוקה. צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע

עוף מוקפץ עם ירוקים בסויה הוא מתכון מנצח! כאן השתמשנו בשעועית, אבל אפשר גם בכרוב ניצנים, ברוקולי או אספרגוס

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

חולטים שעועית במים רותחים במשך 5 דקות, מסננים ומעבירים למי קרח.

2

מתבלים את העוף במלח ופלפל ומצפים בקמח.

3

מחממים ווק ומוסיפים שמן שומשום. כשהשמן חם, מוסיפים בצל ירוק, שום וג'ינג'ר ומטגנים כדקה עד שעולה ניחוח.

4

מוסיפים את רצועות העוף ומקפיצים 3-2 דקות עד שהן מלבינות.

5

מוסיפים את השעועית, סויה, טריאקי ושומשום ומקפיצים יחד 3 דקות.

6

מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים קשיו, שומשום וכוסברה ומגישים.