מתכון

עוף ממולא בפריקי, צנוברים, שומן כבש ועשבי תיבול

יוני 2019
2 דירוגים
עוף צעיר ממולא בפריקי, צנוברים, שומן כבש ועשבי תיבול של שפים חביב משה, מאיר אלאלוף ויומי לוי. צילום וסטיילינג: נופר בוגנים
עוף צעיר ממולא בפריקי, צנוברים, שומן כבש ועשבי תיבול של שפים חביב משה, מאיר אלאלוף ויומי לוי. צילום וסטיילינג: נופר בוגנים

מנה עיקרית בסיסית לכאורה, שתהפוך את סעודת סוכות למענגת במיוחד

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למילוי

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מטגנים בסיר רחב את שומן הכבש כדקה, מוסיפים את השום, הפריקי, העשבים, הצנוברים, הבהרט ומעט מלח.

2

מוסיפים 3 כוסות מים ומבשלים 15 דקות עד ספיגת הנוזלים.

3

מורחים את העופות בדבש וממלאים בתערובת הפריקי.

4

צולים שעה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

5

מגישים חם.