מתכון

עוף עם חוויאג', בטטה וחומוס

מתכון לעוף עם חוויאג', בטטה וחומוס - מתאים לארוחת שבת, אוכל חם שגם ילדים אוהבים

נובמבר 2015
עוף עם חוויאג', בטטה וחומוס. צילום: דן לב. סגנון: טליה גון אסיף
עוף עם חוויאג', בטטה וחומוס. צילום: דן לב. סגנון: טליה גון אסיף

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה:

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

מערבבים את חלקי העוף בקערה עם שאר החומרים. מעבירים לשקית קוקי, קושרים ומניחים בתבנית. מחוררים את השקית בכמה מקומות.

3

אופים כשעה ורבע עד שהעוף זהוב.

4

מגישים עם כוסברה קצוצה.