במתכון הזה יש גבינה תוצרת בית, שמכינים בעזרת שמרי בירה. כל מה שצריך לעשות זה לערבב את השמרים עם מים וחומרי טעם, והם הופכים למחית שבקלות אפשר לבלבל עם גבינה רכה ודשנה – גבינת שמנת או קממבר נמסה. הגבינה הזאת הולכת טוב עם פטריות צלויות או פירות חמצמצים.
מה צריך?
החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
החומרים
מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
למלית "גבינת שמנת"
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים מחבת ללא שמן וקולים צנוברים על להבה בינונית-נמוכה עד להזהבה קלה.
2
מסדרים עלי אנדיב בכלי הגשה בשכבה אחת.
מכינים "גבינת שמנת"
3
מערבבים שמרי בירה עם מים וקרם שקדים עד שמתקבל רוטב סמיך. מתבלים במלח ואם רוצים אפשר גם בפלפל שחור ו/או שום כתוש.
4
מחממים מחבת עם שמן זית ושום ומזהיבים פטריות 4-3 דקות על להבה גבוהה. מוסיפים בלסמי, מניחים לו לזגג את הפטריות ומורידים מהכיריים.
מרכיבים את המנה ומגישים
5
מניחים כף של קרם גבינת שמנת בכל עלה אנדיב ועליה פטריות, צנוברים, עלה ארוגולה ותות עץ. מגישים מייד.
עוד בנושא