בשיתוף מועצת הבקר

פאד סי יו

אוגוסט 2019
12 דירוגים
פאד סי יו. צילום: shutterstock
פאד סי יו. צילום: shutterstock

מדובר במנה שמכינים במהירות ושהרוטב שלה משחק על מנעד טעמים רחב מאוד, ממתוק ועד חמוץ ומלוח

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב

לתבשיל

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

משרים אטריות במים בטמפ' החדר במשך 1/2 שעה. מסננים.

2

לקראת תום ההשריה מכינים רוטב: מניחים קורנפלור ו- 2 כפות רוטב סויה בסיר קטן, מערבבים היטב כדי שלא יהיו גושים ומוסיפים את יתרת הסויה ואת כל שאר חומרי הרוטב. מבשלים תוך כדי ערבוב 2 דקות על להבה בינונית עד שהרוטב סמיך.

מכינים את התבשיל

3

מחממים כף מהשמן במחבת רחבה או בווק על הלהבה הכי גבוהה. מוסיפים בקר/ עוף/ טופו ומטגנים תוך נענוע המחבת 3-2 דקות. מוציאים לצלחת.

4

מוסיפים למחבת את יתרת השמן, שום, ג'ינג'ר והחלק הלבן של הבצל הירוק. מקפיצים כ- 1/2 דקה עד שעולה ניחוח.

5

מוסיפים פטריות ו- 3 כפות מים ומקפיצים על להבה גבוהה 4-3 דקות עד שהפטריות רכות.

6

מחזירים למחבת את הבקר/ העוף/ הטופו ומוסיפים את אטריות האורז,תרד ומחצית מכמות הרוטב. מערבבים היטב כך שהרוטב יעטוף הכל. טועמים ומוסיפים רוטב אם צריך. מוסיפים את הגבעולים הירוקים של הבצל הירוק (שומרים חופן קטן לעיטור), מערבבים, מפזרים מעל שומשום ואת שאר הבצל הירוק ומגישים מיד.