מתכון

פאי משמשים ורוזמרין עם קרם שקדים ופרג

יוני 2019
1 דירוגים
פאי משמשים ורוזמרין עם קרם שקדים ופרג של איב ענן. צילום: רמי זרנגר. סטיילינג: לי גורמן
פאי משמשים ורוזמרין עם קרם שקדים ופרג של איב ענן. צילום: רמי זרנגר. סטיילינג: לי גורמן

מתכון לפאי משמשים מיוחד במינו של איב ענן, מתחרה העונה החמישית של מאסטר שף

 

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לקרם השקדים

למילוי והרכבת המנה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לבצק

1

מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים לגוש בצק רך. שומרים בניילון נצמד במקרר 20 דקות. מרדדים את הבצק לעובי של 4־5 מ"מ ומרפדים תבנית מלבנית משומנת צרה. שומרים במקרר.

לקרם השקדים

2

מערבבים את כל החומרים ומניחים בצד.

למילוי והרכבת המנה

3

מוציאים את הבצק מהמקרר וממלאים את הבצק בשכבת קרם שקדים בעובי של 3 מ"מ. מקרמלים קלות במחבת את חצאי המשמשים עם 30 גר' חמאה ומוסיפים את עלי הרוזמרין.

4

מסדרים יפה את המשמשים כשהגב לקרם בשורות שורות. מפזרים בעדינות קצת גרגירי פרג ונגיעות ריבת משמש.

5

מזליפים בכף קצת קרם בשורה במרכז הפאי. מכניסים לתנור מחומם מראש ל-180 מעלות למשך 35-40 דקות ומוציאים. מקררים ומפזרים אבקת סוכר כפס לצד הארוך של הפאי.