מתכון

פאלטאס תירס

יוני 2019
2 דירוגים
פאלטאס תירס. צילום: אנטולי מיכאלו
פאלטאס תירס. צילום: אנטולי מיכאלו

השוס של הקיץ - מכינים ארטיק תירס מרענן, עשיר וקרמי

המתיקות של התירס ממכרת וכל כך מתאימה לקינוחים שלא ברור למה השילוב הזה לא קורה יותר.

ניתן לקנות את הארטיקים גם בדוכן הפאלטאס של נעמי זיסלבט בשוק הנמל בת"א (מאמצע יולי).

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מגלפים את הגרעינים מהקלחים. מניחים את גרעני התירס בתוך סיר עם חלב ומבשלים למשך חמש דקות, על אש בינונית, מביאים לרתיחה ומבשלים עוד דקה שתיים.

2

מסירים מהאש, טוחנים עם בלנדר מוט- ומסננים דרך מסננת דקה.

3

מוסיפים את שאר המרכיבים, מצננים ויוצקים לתוך תבניות לארטיקים. מקפאים למשך שמונה שעות עדיף לילה.