מתכון

פודינג קפה והל

מרץ 2021
פודינג קפה והל של רינת צדוק. סטיילינג: עינב רייכנר | צילום: שני בריל
פודינג קפה והל של רינת צדוק. סטיילינג: עינב רייכנר | צילום: שני בריל

קינוח אישי במתיקות עדינה וארומות של קפה. קרם קוקוס מעניק לפודינג מרקם עשיר וקרמי

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לפודינג

לסירופ קפה

לקישוט

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים את הפודינג

1

מערבבים 1/2 כוס מהחלב, חלמונים, סוכר, וניל, קקאו, קורנפלור ומלח בקערה לתערובת חלקה ללא גושים.

2

יוצקים קרם קוקוס, את חלב השקדים שנותר והל לסיר קטן, ומחממים מעל להבה בינונית תוך ערבוב מתמיד.

3

יוצקים מעט מהנוזל החם לתערובת החלמונים ומערבבים להטמעה. יוצקים את תערובת החלמונים לסיר החלב ומערבבים 2 דקות עד שהפודינג מתחיל לבעבע ולהסמיך. סוגרים את הלהבה, מוסיפים חמאת קקאו ומערבבים עם מטרפה לתערובת חלקה. יוצקים לכלים אישיים ומצננים שעה במקרר.

מכינים את הסירופ ומגישים

4

מביאים את כל חומרי הסירופ לרתיחה, מבשלים עוד 2־3 דקות תוך ערבוב, מסירים מהאש ומצננים.

5

יוצקים את הסירופ מעל הפודינג הקר. מקשטים באגוזי לוז ומגישים.