מתכון

פויקה של אסאדו וירקות שורש

נובמבר 2019
2 דירוגים
פויקה טְרוּף של אסאדו וירקות שורש. צילום: דניאל לילה
פויקה טְרוּף של אסאדו וירקות שורש. צילום: דניאל לילה

מעניקים לפויקה הקלאסי טוויסט של אוממי בזכות מחית הכמהין

אבשלום קיסרי, נציג הבעלים של "אגאדיר", פרנקופיל מושבע ובעל עבר צרפתי, הוא זה שבחר לאליפות הפויקה במנה מהמטבח הצרפתי. צוות הטבחים הוסיף מחית פטריות כמהין כטאץ' סופי, שמעמיק את טעמי המנה.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים פויקה, יוצקים שמן זית ומשחימים את נתחי הבשר מכל הצדדים.

2

מוסיפים את כל ירקות השורש, תבלינים, צרור עשבי תיבול ויין ומביאים לרתיחה. מעבירים לחום נמוך (על גחלים) ומבשלים שעתיים-שלוש עד שהבשר רך מאוד.

3

כמה דקות לפני ההגשה מוסיפים מחית כמהין ומערבבים.