מתכון

פוקאצ'ה ענבים

פברואר 2019
4 דירוגים
פוקאצ'ה ענבים של אורנה ואלה. צילום: בועז לביא
פוקאצ'ה ענבים של אורנה ואלה. צילום: בועז לביא

אורנה ואלה חושפות את המתכון לפוקאצ'ה ענבים שלא תוכלו להפסיק לנשנש

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לתוספת

לתוספת

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מניחים את הקמח והסוכר בקערה. יוצרים גומה במרכז ומניחים בה את השמרים, שופכים על השמרים מעט מים ומערבבים במטרף. ממשיכים להוסיף מים (לבצק רך במיוחד), מוסיפים מלח ועוברים לערבוב באצבעות. מתפיחים את הבצק, ולאחר מכן משטחים במשטח משומן ומתפיחים שנית.

2

חוצים ענבים לשניים (או דובדבנים או תאנים). מתבלים במעט שמן זית, קמצוץ מלח וקמצוץ סוכר חום. מוסיפים לבצק ואופים אותו בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-20 דקות.