מתכון

פורל מרוקאי

דצמבר 2019
2 דירוגים
פורל מרוקאי של דרור פילץ . צילום: שרית גופן. סגנון: דלית רוסו
פורל מרוקאי של דרור פילץ . צילום: שרית גופן. סגנון: דלית רוסו

פורל שמתבשל בתבנית עם המון פלפלים, עגבניות, שום, לימונים והרבה כוסברה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למשחת התיבול

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל- 200 מעלות.

2

מסדרים את כל הירקות, השום, הלימונים ועשבי התיבול בתבנית.

מכינים את משחת התיבול

3

מערבבים את כל החומרים בקערית ומורחים את הדג מבפנים ומבחוץ.

אופים ומגישים

4

מניחים את הדג בתבנית על הירקות. מוסיפים עוד 1/2 כוס מים לניקוי הקערית של משחת התיבול ויוצקים לתבנית.

5

אופים 25-20 דקות או עד שהדג עשוי גם במרכז, צמוד לאדרה. מגישים לשולחן עם הירקות והרוטב.