מתכון

פטוצ’יני עם סלמון, מנגולד ועגבניות מיובשות

מרץ 2020
1 דירוגים
פטוצ’יני עם סלמון, מנגולד ועגבניות מיובשות של רות אוליבר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: דיאנה לינדר
פטוצ’יני עם סלמון, מנגולד ועגבניות מיובשות של רות אוליבר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: דיאנה לינדר

מנגולד וסלמון הם שידוך מצטיין, ויחד עם הפסטה והעגבניות מתקבלת מנה עשירה וגם די חגיגית

באותה שיטה מכינים אורז עם סלמון, מנגולד ועגבניות מיובשות: מחליפים את הפטוצ’יני באורז מבושל (אפשר מלא) ומכינים באותו אופן.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

ממיסים חמאה במחבת עם שמן זית. מוסיפים בצל ואת החלק הלבן של המנגולד ומטגנים כ-5 דקות עד שמתרכך ומזהיב מעט. מוסיפים שום, עגבניות לחות ופלפל אדום חריף ומטגנים עוד 4-3 דקות.

2

מוסיפים קוביות דג ומטגנים 2 דקות רק עד שצבען משתנה. מוסיפים את החלק הירוק של המנגולד ומטגנים דקה עד שהמנגולד מתחיל להתרכך.

3

יוצקים יין, מוסיפים תבלינים ומביאים לרתיחה. מבשלים דקה-שתיים, מוסיפים פסטה ומערבבים דקה.

4

מפזרים פרמזן ומגישים חם.