מתכון

פטריות אפויות בשקית קוקי עם רוטב צדפות ובצל ירוק

1 דירוגים
פטריות אפויות בשקית קוקי עם רוטב צדפות ובצל ירוק. צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע
פטריות אפויות בשקית קוקי עם רוטב צדפות ובצל ירוק. צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע

טעמי המזרח הרחוק ב-5 דקות הכנה. מגישים על אורז לבן עם טפטוף של שמן שומשום מעל.

טעמי המזרח הרחוק ב-5 דקות הכנה. מגישים על אורז לבן עם טפטוף של שמן שומשום מעל.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות.

2

משרים את הפורצ’יני ב-1/4 כוס מים חמים לכ-15 דקות.

3

מערבבים את כל החומרים, כולל הפורצ’יני ומי ההשריה, בשקית קוקי תוך כדי ניעור.

4

מניחים את השקית בתבנית. אין צורך לחורר.

5

אופים 5 דקות, הופכים את השקית ואופים עוד 10 דקות או עד שהפטריות סופגות את הטעמים היטב. מגישים חם.

גיוון: מוסיפים לשקית 3-2 ראשי בוק צ’וי חצויים או חתוכים לרבעים, תלוי בגודל שלהם.