מתכון

חגיגת פטריות בכמהין וגבינת פרמזן

דצמבר 2018
2 דירוגים
חגיגת פטריות בכמהין וגבינת פרמזן של שף אבי כהן. צילום וסטיילינג: רותם גולן
חגיגת פטריות בכמהין וגבינת פרמזן של שף אבי כהן. צילום וסטיילינג: רותם גולן

מנה חלבית של פטריות צלויות מתובלות בשמן כמהין ובגבינת פרמזן מגוררת. תוסיפו פולנטה, ויש לכם מתכון מנצח

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מתבלים את שלל הפטריות בשמן הזית עם המלח והפלפל. אם הפטריות גדולות מדי, חותכים אותן לשניים או לרבעים.

2

מחממים תנור לחום של 250 מעלות וצולים את הפטריות כ-10 דקות או עד שהן מזהיבות יפה.

3

לאחר שהפטריות מוכנות מוציאים לצינון על גבי מסננת על מנת לסנן את הנוזלים של הפטריות שהגירו בזמן הצלייה.

4

מעבירים את הפטריות לקערת הגשה ומתבלים בשמן כמהין ובגבינת פרמזן מגוררת.

5

הצעת הגשה: ניתן להגיש את סלט הפטריות על גבי פולנטה רכה מתירס טרי.