החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים מעל להבה גבוהה מחבת ברזל כבדה שיכולה להיכנס לתנור, יוצקים שמן זית, מוסיפים בצל, פטריות משני הסוגים ותפוחי עץ משני הסוגים, מתבלים במלח, פלפל שחור,מתימין, מרווה וזעתר. מטגנים 10-8 דקות עד שהפטריות והתפוחים נצלים ומשחימים. מנענעים את המחבת מדי פעם כדי להפוך את התפוחים והפטריות.
2
מחממים תנור ל־ 200 מעלות. מוסיפים למחבת כוס מים רותחים ומבשלים ללא מכסה כ־10 דקות. מעבירים את המחבת לתנור החם וצולים 10 דקות. מגישים חם. התבשיל נשמר בקופסה אטומה במקרר עד יומיים.