מתכון

פטריות ממולאות

1 דירוגים
פטריות ממולאות. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו
פטריות ממולאות. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

מנה שעושה הרבה כבוד לפטריות. מוגשת חמה על מרק יוגורט קר

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למלית:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות.

2

מוציאים את הרגליים מ-6 פטריות, קוצצים עם יתר ה-4 ושומרים.

מכינים את המלית

3

מטגנים בצל במחבת עם שמן עד ששחום. מוסיפים פטריות קצוצות, פירורי לחם, מחית פטריות ותימין, מתבלים ומטגנים תוך כדי ערבוב.

4

מורידים מהאש, מוסיפים פטרוזיליה ופרמזן ומצננים מעט.

ממלאים ואופים

5

מברישים את 6 הפטריות מכל הצדדים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. ממלאים אותן במלית.

6

אופים 20 דקות עד שהן משחימות יפה.