מתכון

פילאף חיטה עם ערמונים, גזר וחמוציות

3 דירוגים
פילאף חיטה עם ערמונים, גזר וחמוציות של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע
פילאף חיטה עם ערמונים, גזר וחמוציות של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע

תבשיל שטעים לאכול חם, קר או בטמפ’ החדר. את השילוב המוצלח של ערמונים וחמוציות כדאי ליישם גם במתכונים אחרים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים שמן בסיר ומטגנים בצל 7 דקות על להבה נמוכה עד שמתחיל להזהיב. מוסיפים גזר ומטגנים 5-3 דקות עד שהוא צובע את השמן. מוסיפים חיטה ומטגנים 3-2 דקות על להבה נמוכה, כדי שהגרגרים ייעטפו בשומן.

2

מוסיפים ערמונים וחמוציות, יוצקים ½3 כוסות מים רותחים וממליחים. מכסים ומבשלים 30 דקות על להבה נמוכה עד שהחיטה רכה והמים נספגים בה לחלוטין.