מתכון

פילה דניס עם סלסת אבטיח פיקנטית

דצמבר 2018
1 דירוגים
פילה דניס עם סלסת אבטיח פיקנטית של פאולין שובל. צילום וסטיילינג: איל גרניט
פילה דניס עם סלסת אבטיח פיקנטית של פאולין שובל. צילום וסטיילינג: איל גרניט

דג עם אבטיח? למה לא, אם מדובר בסלסה פיקנטית במיוחד. הטעם החריף משתלב עם המתיקות ומקנה למנה טוויסט מעניין

כלים: מחבת פסים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לסלסת אבטיח

לסלסת אבטיח

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מתבלים את הדגים בפלפל ומלח ומשמנים אותם ב-2 כפות שמן זית.

2

מחממים מחבת פסים במשך כ-2 דקות על אש גבוהה. מוסיפים 2 כפות שמן זית וצולים את האספרגוס מכל הצדדים 3-5 דקות. מוציאים את האספרגוס ושומרים בצד.

3

מניחים את הדגים באותה מחבת שבה נצלה האספרגוס כשצד העור כלפי מטה. צולים 3-4 דקות עד לקבלת קרום פריך וזהוב. מכסים את המחבת ומנמיכים את האש. ממשיכים לבשל את הדג על האדים במשך 4-5 דקות נוספות (תלוי בגודל הפילה). מורידים מהאש ושומרים תחת מכסה עד ההגשה.

להגשה

4

מערבבים קלות בקערה את קוביות האבטיח והמנגו עם הבצל הסגול, עגבניות השרי, פלפל ההבנרו, עלי הנענע ומיץ הלימון. מתבלים במלח ובשמן זית לפי הטעם. מגישים ליד הדג והאספרגוס.