מתכון

פיסטוקים מקורמלים

מרץ 2019
3 דירוגים
סלט ירוק עם זוקיני כבוש, פיסטוקים מקורמלים וקרם גורגונזולה של עינב ברמן. צילום: חיים יוסף. סטיילינג: אוריה גבע
סלט ירוק עם זוקיני כבוש, פיסטוקים מקורמלים וקרם גורגונזולה של עינב ברמן. צילום: חיים יוסף. סטיילינג: אוריה גבע

הפיסטוקים האלה יוסיפו טאץ' קרמלי ומעט חריף לכל ביס

אפשר לפזר על סלט, לשלב בממולאים או לגרוס ולצפות דג לפני הצלייה. הפיסטוקים האלה יוסיפו טאץ' קרמלי ומעט חריף לכל ביס. שימו לב, לאחר הטיגון מעבירים את הפיסטוקים לנייר אפייה ולא לנייר סופג כדי למנוע הידבקות לנייר.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מרתיחים מים בסיר וחולטים פיסטוקים כדקה. מסננים ומערבבים מיד עם סוכר.

2

מחממים שמן בסיר ומטגנים פיסטוקים על להבה בינונית-נמוכה ובבעבוע עדין 4-3 דקות עד שהם משחימים.

3

מוציאים בעזרת כף מחוררת ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר אפייה. מצננים ומתבלים בשאטה ומלח. שומרים בקופסה אטומה בטמפ' החדר עד שבועיים.