• לרכישת מנוי למגזין
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Contact
השולחן
  • מתכונים
  • חדשות
  • מסעדות
  • אנשים
  • טורים
  • חנוכה
  • מרקים
  • חמין
  • בראנץ'
  • עוד
    • יין ואלכוהול
    • בריא
    • אפייה
    • פסטה
    • בשר
    • דגים
    • טבעוני
    • גבינות
    • קינוחים

פיסלדייר גאודה תום עיזים

מאת המחלבה מבית יצחק ומסעדת בנדיקט
נובמבר 2019
פיסלדייר גאודה תום עיזים של שף עידן רובין, המחלבה מבית יצחק בשיתוף מסעדת בנדיקט. צילום: נעם פריסמן סטיילינג: ענת לובל
פיסלדייר גאודה תום עיזים של שף עידן רובין, המחלבה מבית יצחק בשיתוף מסעדת בנדיקט. צילום: נעם פריסמן סטיילינג: ענת לובל
מקודם

פיסלדייר הוא הגרסה הצרפתית לפיצה. זהו מאפה פשוט, שבדרך כלל משמש לניצול שאריות בצק עלים

  • 1 פיסלדייר
  • 55 דקות
  • קל
  • כשר
  • אפייה
  • Facebook
  • Pinterest
  • Email
  • הדפסה
  • 0שיתופים
  • 12,353צפיות

במקור מכינים אותו עם טופינג של אנשובי ובצל מקורמל. אנחנו הוספנו גם גבינה שמקלילה את הטעמים והופכת אותו למנת מרשימה שאפשר להגיש למרכז שולחן הבראנץ' או הברינר.

תבנית בגודל 30×20 ס"מ

מה צריך?
החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים בצל חום

1

שמים שמן זית ובצל במחבת ומטגנים כחצי שעה מעל להבה נמוכה עד שהבצל שחום ורך, מדי פעם מערבבים. מסירים מהאש ומצננים מעט.

מרכיבים ואופים

2

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. מרדדים בצק עלים ליריעה בעובי 1/2 ס"מ ומניחים בתבנית. מפזרים את הבצל החום על הבצק המרודד. מניחים פילטים של אנשובי על הבצל ומפזרים חתיכות גאודה תום עיזים.

3

אופים כ-18 דקות עד שהבצק שחום ופריך. מצננים כ-2 דקות, מפזרים מעל עירית קצוצה ומגישים.


רוצים דלי יוגורמה מתנה? הירשמו לניוזלטר המתכונים של המחלבה מבית יצחק

  • קל
  • כשר
  • אפייה
  • פיצה
  • בצק עלים
  • אוכל צרפתי
  • אנשובי
  • גבינות
  • ארוחות בוקר
  • בראנץ'
  • מאפים מלוחים
  • בצל
  • פשטידת בצל
  • אפייה קלה
  • מתכונים לאירוח
  • ברינר
  • מתכונים ממומנים
  • מתכוני בראנץ' עם גבינות המחלבה מבית יצחק
מצאתם טעות? כתבו לנו
  • Facebook
  • Pinterest
  • Email
עוד בנושא
נונו, הרצליה. צילום: דניאל לילה
מסעדה
נונו הרצליה
  • מסעדות איטלקיות
  • פיצה
  • מסעדות למשפחות
אריק איינשטין 3, הרצליה
פיצה מרק עוף של עידו פיינר. צילום: שני בריל
מתכון
פיצה מרק עוף
  • למתקדמים
  • כשר
  • אפייה
פיצה מרגריטה. תמונה באדיבות ריסטרטו
חומרי גלם
מזווה הפיצה
מאת לי גיל
  • פיצה
  • חומרי גלם
  • אוכל איטלקי
צילום: עמוד האינסטגרם ericwareheim
מקודם
אנשי האוכל בוחרים את הפיצריות המומלצות בנאפולי
  • מסעדות באיטליה
  • אוכל איטלקי
  • פיצה
מפעל המים המינרליים המוגזים הטבעיים פררלה, ריארדו, איטליה
PIZZAFEST
מהאדמה לבקבוק
מאת מערכת השולחן
  • פיצה
  • אוכל איטלקי
פסטיבל הפיצה בנאפולי. צילום: שני בריל
מדברים קולינריה
מילון הפיצות השלם לתייר באיטליה
מאת עודד רסלר, שף־קונדיטורית מיכל מילרד ועוד
  • פיצה
בצק פיצה בסיסי של עידו פיינר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
פיצה ביתית
טיפים מעולים לפיצה ביתית מושלמת
מאת מערכת השולחן
  • פיצה
  • אפייה
פיצה מרגריטה קלאסית צילום באדיבות ריסטרטו
מקודם
פיצה מרגריטה קלאסית
  • קל
  • כשר
  • אפייה
הפיצות המשתתפות בפסטיבל הפיצה הווירטואלי ferrarelle pizzafest. צילום: שני בריל
סיי צ'יז
כל הפרטים על פסטיבל הפיצה הווירטואלי: FERRARELLE PIZZAFEST
מאת מערכת השולחן
  • פיצה
  • אוכל איטלקי

ערוצי תוכן

  • מתכונים
  • מסעדות
  • חדשות
  • אנשים
  • טורים
  • בריא
  • מיוחד
  • יין ואלכוהול
  • קפה

מיוחדים

  • אפייה
  • בשר ישראלי
  • דגים
  • טבעוני
  • מרקים
  • גבינות
  • קינוחים
  • פסטה

שירות לקוחות

  • שירות למנויי המגזין
  • לרכישת מנוי
  • תנאי שימוש
  • מדיניות פרטיות
  • כתבו לנו

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

  • אודות ״השולחן״
  • המערכת
  • פרסום ושיתופי פעולה
  • אתרים נוספים בקבוצה:
  • Timeout.co.il
  • Atmag.co.il
© כל הזכויות שמורות להשולחן תוכן קולינרי בע"מ (מקבוצת יובל סיגלר תקשורת) 2019
Designed, Developed and Powered by RGB Media

רוצה לקבל גיליון טרי של מגזין "השולחן" עד הבית במחיר היכרות של 9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!