מתכון

פיתה עם שוקולד, ברולה בננה ואגוזים

יולי 2019
1 דירוגים
כריך עם שוקולד, ברולה בננה אגוזים של שף נאור כהן. צילום: בן יוסטר
כריך עם שוקולד, ברולה בננה אגוזים של שף נאור כהן. צילום: בן יוסטר

כריך השוקולד הרגיל יכול לקבל שדרוג קטן וזריז עם תוספת של בננות מקורמלות

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

בוזקים את הסוכר על חצאי הבננות ושורפים בעזרת ברנר או בעזרת כף שמחממים על האש ומצמידים לבננות.

2

כשהקרמל מתקרר ומתקשה מקלפים את הבננות.

3

מורחים את הפיתות בשוקולד, מניחים את הבננות ומפזרים את האגוזים.