מתכון

פיתה עם שוקולד, ברולה בננה ואגוזים

כריך השוקולד הרגיל יכול לקבל שדרוג קטן וזריז עם תוספת של בננות מקורמלות

יולי 2019
כריך עם שוקולד, ברולה בננה אגוזים של שף נאור כהן. צילום: בן יוסטר
כריך עם שוקולד, ברולה בננה אגוזים של שף נאור כהן. צילום: בן יוסטר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

בוזקים את הסוכר על חצאי הבננות ושורפים בעזרת ברנר או בעזרת כף שמחממים על האש ומצמידים לבננות.

2

כשהקרמל מתקרר ומתקשה מקלפים את הבננות.

3

מורחים את הפיתות בשוקולד, מניחים את הבננות ומפזרים את האגוזים.