מתכון

פלפלונים ממולאים בגבינת עיזים

3 דירוגים
פלפלונים ממולאים בגבינת עיזים של שפית אביבית פריאל. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו
פלפלונים ממולאים בגבינת עיזים של שפית אביבית פריאל. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו

פלפלונים קטנטנים ומתוקים ממולאים במוס גבינה אוורירי מבושם בשום ואורגנו

פלפלונים קטנטנים ומתוקים ממולאים במוס גבינה אוורירי מבושם בשום ואורגנו. אפשר להכין אותם כמה שעות מראש ולהגיש קרים. הדרך הקלה והאסתטית למלא את הקטנטנים האלה היא בזילוף.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למילוי

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

צולים פלפלונים: מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מסדרים פלפלונים בתבנית ומברישים בשמן זית.

3

צולים 10 דקות עד להשחמה. מעבירים לשקית ניילון, סוגרים היטב ומשהים 6-5 דקות. קולפים בזהירות בעזרת ידיים.

4

מכינים מלית: מקציפים מחצית מהשמנת לקצפת יציבה.

5

טוחנים במעבד מזון את חומרי המלית, למעט השמנת המוקצפת, עד לקבלת מחית חלקה. מקפלים פנימה את הקצפת ומעבירים את התערובת לשקית זילוף.

6

ממלאים ומגישים: יוצרים פתח קטן ליד ה"כובע" של כל פלפלון בעזרת סכין קטנה ומזלפים פנימה מלית. שומרים במקרר עד 3 ימים. מגישים קר.